Άμυνα Ζώνης

Και τί δεν είχαμε αυτήν την εβδομάδα…
Τιμωρίες, παραιτήσεις

Μια συνεργασία για να έχει απόδοση θα πρέπει να υπάρχει ένα υγιές πλαίσιο και καθαρό περιβάλλον. Δεν υπάρχει αυτό εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μείνω. Το γεγονός ότι χάθηκε η άνοδος οδηγεί τον κόσμο σε μια συμπεριφορά που πολλές φορές φτάνει στο όριο της υπερβολής. Θα αποδειχθεί στην πορεία αν αυτό είναι υπερβολικό, άδικο ή δίκαιο. Δεν αλλάζει η απόφασή μου ακόμη και αν ο ΠΑΣ ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

διαλύσεις

Κατόπιν εντολής του κ. Αλέξιου Κούγια, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Δημήτριος Δήμος απέστειλε σήμερα προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφο με το οποίο γίνεται γνωστό ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζητεί τη διάλυση του συνδέσμου Blue Vayeros. Σημειωτέον ότι για τη νόμιμη λειτουργία συνδέσμων φιλάθλων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκρισή της από την ΠΑΕ. Η ΠΑΕ θα ζητήσει και το κλείσιμο των γραφείων των Blue Vayeros.

δηλώσεις

Σαν άνθρωπος, αλλά και σαν ιδιοκτήτης του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημοσίως τους χιλιάδες των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν ακολούθησαν τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς των λίγων δεκάδων υποκινούμενων των Blue Vayeros και να τους διαβεβαιώσω ότι ανεξαρτήτως των φημών που ακούγονται, μέχρι την Κυριακή το βράδυ μοναδικός μου στόχος θα είναι η άνοδος της ομάδος μας στη Σούπερ Λιγκ. Ελπίζω ότι ο Ηπειρώτης ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού, κ. Γιώργος κ. Χριστοβασίλης, ο μεγάλος παίχτης και αρχηγός του, Ηλίας Κάμπας και οι συμπαίχτες του θα σεβαστούν το όνομά τους και τη μεγάλη ιστορία του Ηλυσιακού και δεν θα ξεφτιλιστούν, ξεφτιλίζοντας το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, όπως έκαναν οι ιδιοκτήτες και παίχτες άλλων ομάδων της Β’ Εθνικής. Όσον αναφορά εμένα, τις αποφάσεις μου θα τις ανακοινώσω έως την Τετάρτη 4 Ιουνίου σε δημόσια συνέντευξή μου, είτε στα Γιάννενα είτε στην Αθήνα.

κόντρα δηλώσεις

Είναι γελοία αυτά που ακούγονται και λυπάμαι που λέγονται από σοβαρούς ανθρώπους ή τουλάχιστον που τους νόμιζα σοβαρούς. Πριν από κάποιες εβδομάδες, πέρασαν τα Γιάννενα από το γήπεδό μας με 3-0. Τότε το δώσαμε το ματς; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη φημολογία. Πρέπει να κοιτάξουν πρώτα τα σπίτια τους, πού χάθηκαν οι βαθμοί τους και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν ο ΠΑΣ είχε κερδίσει την Καλαμάτα που έπαιζε με εννέα παίκτες, θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Εμείς ξέρουμε τι έχουμε κάνει και πού βαδίζουμε σαν ομάδα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας. Δεν έχουμε καμία απολύτως πίεση, ούτε από τους μεν, ούτε από τους δε. Έχουμε απουσίες, οι οποίες όμως είναι δηλωμένες εδώ και ένα μήνα.

ανακοινώσεις

Την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει την συμπαθέστατη ομάδα της Θράκης, τον Πανθρακικό, ο οποίος με νίκη ανεβαίνει σίγουρα στην Super League. Καλούμε την Κυριακή στο γήπεδο Ζωγράφου τους φιλάθλους του Πανθρακικού, να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και (γιατί όχι) να πανηγυρίσουν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. … αλλά επειδή όλη η Ελλάδα μιλάει για το παιχνίδι της Κυριακής και οι πιέσεις που ασκούνται στους ανθρώπους της ομάδας μας είναι πολύπλευρες, θα πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν ότι:
Ο δικός μας Ηλυσιακός ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Ο δικός μας Ηλυσιακός ΠΑΛΕΥΕΙ για τη νίκη, ανεξαρτήτως έδρας, αντιπάλου και ενδιαφέροντος. Ο δικός μας Ηλυσιακός ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ πρόσωπα, φιλίες, τηλεοπτικούς αστέρες κ.λ.π. Ο κόσμος του Ηλυσιακού ξέρει να επιβραβεύει την προσπάθεια και την επιβραβεύει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Γιατί η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας και των εαυτών μας είναι πάνω απ’ όλα.

ξανά-μανά ανακοινώσεις

Επειδή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διάβασε τις ανακοινώσεις του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε Ηλυσιακός, θεωρούμε υποχρέωσή μας να τον βοηθήσουμε, ότι οι παίχτες οι οποίοι επελέγησαν για να εκτίσουν τις ποινές τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι: Κάμπας, Χάλαρης, Μανωλιάδης, Παπαδημήτριου και ελπίζουμε ότι εν αγνοία του δεν θα γίνει κάποιο λάθος απ’ αυτούς παίξουν όπως έγινε με τον Φαρινόλα του Εθνικού.

Να δούμε, λοιπόν, μερικά ενδιαφέροντα επί των διοικήσεων:

Και μερικές πρόσφατες δηλώσεις, όταν υπήρχε η ευφορία της βέβαιης ανόδου του Άγιαξ της Ηπείρου:

…θέλω να πω ότι αν μέσα από το ποδόσφαιρο έχω κάνει κάποιες γνωριμίες που αξίζουν, η κορυφαία είναι του Θοδωρή Σαββάκη και δεν το λέω γιατί υπάρχει κανένας λόγος, ήδη ούτε παιχνίδια έχουμε μεταξύ μας. Πιστεύω μάλιστα ότι είναι θέμα χρόνου να είμαστε μαζί στην σούπερ λίγκα. Εκείνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι χαίρεσαι να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο προσωπικότητες σαν τον Θοδωρή Σαββάκη. Πιστεύω ότι με τέτοια παιδιά μπορεί να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή.

Παράλληλα είχαμε και ξύλο μεταξύ συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, απειλές για ρίξιμο ομάδας στη Δ’ Εθνική από τον… ιδιοκτήτη της, και άλλα γραφικά.

Τελικά, σιγά τη φαντασία ο Μάρκαρης

Advertisements

#%ce%b7%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82, #%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%82, #%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82