Βρε, μπας και είμαι ο ξάδερφος του Ουίλιαμ;

50-pound notesΚοίτα τώρα ευκαιρία!

Πάει ο William Nathan το 2004 στην Barclays και τους κουβαλάει ένα χρηματοφυλάκιο 2,35 εκ. στερλινών. Το Μάιο του 2005, θέλει να τα επενδύσει κάπου…, οπότε ζητάει από την τράπεζα να μεταφερθούν όλα (έστω με 9,5 % χαράτσι) σε μια ασφαλιστική εταιρεία. Τον περασμένο Ιούνιο η ασφαλιστική θυμάται να ειδοποιήσει την Barclays ότι τα χρήματα δεν έχουν διακινηθεί έκτοτε. Η Barclays ξεκινά διαδικασία αναζήτησης του William, αλλά άφαντος, κατά σύμπτωση χωρίς συγγενείς, και με ένα πτώμα στη Γαλλία να του μοιάζει. Τα λεφτά στο τέλος του χρόνου θα επιστρέψουν στην Barclays, και ως μη απαιτητά, θα περάσουν στο κεφάλαιο της Τράπεζας.

Εκτός αν… εκτός αν δεχθώ την πρόταση του διευθυντικού στελέχους Frits Seegers που είχε στη διαχείρισή του το εν λόγω χρηματοφυλάκιο και μπήκε στον κόπο να μου στείλει email από τη διεύθυνση frits.seegers001@gmail.com, με προωθούμενες απαντήσεις στο fritsseegers05@gmail.com (ε, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει της δουλειάς). Αν, λοιπόν, δεχθώ την ευγενή πρόταση του Frits, να εμφανιστώ ως συγγενής του William στην τράπεζα, θα μοιραστούμε το ποσό, που αλλιώς θα το φάει έτσι κι αλλιώς η κακούργα η τελευταία.

Τον τσέκαρα τον Frits· πράγματι, μεγαλοστελεχάρα της Barclays είναι. Και με παρακαλάει να μη δημοσιοποιήσω το μήνυμα και τον κάψω. Ίσως γι’ αυτό χρειάστηκε να περάσει μέσα από ip’s των shellkonto.se και spacedump.net στη Σουηδία, για να μου το στείλει…

Πείτε μου τι να κάνω; Οι καλύτεροι σύμβουλοι, θα έχουν κι αυτοί μερίδιο.
spam, phishing, or fraud bait?

Advertisements