Ζωνιανά για πάντα

I dont like such things from people there...37χρονος αναζητείται από τις αρχές Οκτωβρίου, για δολοφονική απόπειρα εναντίον συγχωριανού του στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών. Κυριακή απόγευμα εντοπίζεται σε καφενείο στα Ζωνιανά, και κινητοποιούνται οι Ειδικοί Φρουροί από τη μονάδα του Μυλοποτάμου για τη σύλληψή του. Ακολουθεί μανιασμένη αντίσταση του καταζητούμενου, καμιά 30αριά ψευτοπαλικαράδες του χωριού επιτίθενται με μαγκούρες και ό,τι άλλο βρίσκουν στους αστυνομικούς, τη συνοδεία πυκνού βομβαρδισμού με διάφορα αντικείμενα -από γλάστρες μέχρι έπιπλα- από σπίτια του χωριού. Αποτέλεσμα, 3 αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι και φθορές στα περιπολικά. Μοναδικός συλληφθείς ο φυγόδικος.

Και μετά από όλα τα παραπάνω ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος της Ελ.Ασ. Κωνσταντίνος Ντέλ(λ)ης, δηλώνει επί λέξει στους δημοσιογράφους: «Εντάξει εγώ έχω την άποψη μου, αλλά δε θέλω να την εκφράσω τώρα. Πάντως δε μου άρεσε το γεγονός ένας άντρας να συλλαμβάνεται, και όλοι οι άντρες του χωριού να επιτίθενται στους αστυνομικούς…»

Σαν να μιλάει ο στοργικός δάσκαλος της τάξης για τις σκανδαλιές των μαθητών του, ένα πράγμα…

Και ο «πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλ. Ν. Ηρακλείου», Αντώνης Ζαχαριουδάκης δηλώνει σε τοπικό κανάλι: «Καλώς δεν έγινε άλλη σύλληψη. Ξέρετε, οι κάτοικοι στην περιοχή αυτή το φέρουν πολύ βαρέως -γιατί πιάνετε τον δικό μου άνθρωπο…»

ΥΓ: Ο καταζητούμενος ήταν ένας από τους περίπου 30 ενήλικους μαθητές των 2 νεοσύστατων τμημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο χωριό· προφανώς, παρακολουθούσε κανονικά τα μαθήματά του

Άπαντες στις θέσεις τους φυσικά. Καλή μας χρονιά!

Advertisements

#%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7, #%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82, #%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82, #%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7