Διάλογος για την παιδεία, καληνύχτα, ξεφτίλες!

just a coincidence...Ήθελα να ήξερα ως πού είναι ικανοί να φτάσουν! Τα μέσα, το τηλεοπτικό Alter εν προκειμένω, και τα κόμματα, η ΝΔ στην περίπτωση αυτή, που χέρι-χέρι έχουν προ καιρού γράψει στα παπάρια τους κάθε δεοντολογία! (για να το διατυπώσω ευγενικά)

Πριν λίγα λεπτά στο παραπάνω κανάλι είχε «διάλογο για την Παιδεία»· με συντονιστή τον παρτυάρχη της ζωής μας και έγκριτους συνομιλητές έναν, κατά βάση, αστυνομικό ρεπόρτερ, τον τέως πρύτανη του ΕΜΠ Νίκο Μαρκάτο, και έναν «δημοσιογράφο – Πολιτευτή Ν.Δ.»· τον κύριο Μαργαρίτη, πρώην Αναπληρωτή Διοικητή Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής »ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» (Μάρτιος 2008 – Ιούλιος 2008), πρώην Αντιπρόεδρο Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΟΕΕΚ, Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Μάιος 2004 – Οκτώβριος 2007), κλπ. κλπ. Τα ακαδημαϊκά προσόντα του κυρίου γνωστά: Μη αναγνωρισμένο πουθενά στον κόσμο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό.

Ο κύριος αυτός, λοιπόν, ξεκίνησε να γλύφει απροκάλυπτα τον e-ari, ως το καλύτερο μυαλό για Υπουργός Παιδείας, ξεπετώντας χαλαρά ως κάκιστο και αποτυχημένο τον προηγούμενο υπουργό, και εξαίροντας την προκάτοχο του τελευταίου ως την καλύτερη παρελθούσα (τυχαίο ότι αυτή τον είχε 3,5 χρόνια αντιπρόεδρο του ΟΕΕΚ ενώ τον ξήλωσε ο διάδοχός της, για κάποιον δικό του…).

Στη συνέχεια, είχε το θράσος να παριστάνει τον ειδήμονα επί της παιδείας και να προτείνει διάφορα, μεταξύ των οποίων και την εικονική εκπαίδευση. Η οποία, εκτός των άλλων, εξοικονομεί και πετρέλαιο, που δεν χρειάζεται να καίμε στις αίθουσες… Προφανώς, εννοούσε σαν αυτήν ακριβώς την εικονική εκπαίδευση που είχε και ο ίδιος· κυριολεκτικώς!

Παράκληση: Αναζητείται για ανέβασμα στο youtube, το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα: Σήμερα με τον Άκη Παυλόπουλο, 14/01/09, 19:30-19:50, Alter

 
Σημείωση: Το «ηλεκτρονικό τσατ» της πρώην επιτρόπου χρήζει ξεχωριστής αναφοράς.

Advertisements

#%ce%b8%ce%bb%ce%af%cf%88%ce%b7, #%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84