Ξεκίνησε σήμερα ο εθνικός διάλογος για την παιδεία…

no money to fund the Greek School Network supportΤαρατατζούμ, τατζούμ!!!

Στις υπόλοιπες εσωτερικές ειδήσεις:

Αγαπητοί συνεργάτες,
βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λόγω έλλειψης χρηματοδότησης από 1/1/2008 μέχρι σήμερα, αναστέλλεται από Δευτέρα 9/3/2009 η λειτουργία της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου της Περιφέρειας Κρήτης.

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου θα επανέλθει σε λειτουργία μετά την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε και τα σχολεία σχετικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας

Πανεπιστήμιο Κρήτης – Κέντρο Επικοινωνιών και Δικτύων
Φορέας Υλοποίησης Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την Περιφέρεια Κρήτης

Κατά τα λοιπά, και κατεπειγόντως,

παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντές όλων των Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων Δ.Ε. του Νομού μας να απαντήσουν άμεσα και μέχρι σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009 και ώρα 13:00 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πόσοι μαθητές έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών (Γυμνάσιο-Λύκειο- ΕΠΑΛ) κατά τα σχολικά έτη 2007-08 και 2008-09.

Τόση βιασύνη! Να δεις που όσοι θεολόγοι περισσέψουν θα αναλάβουν το helpdesk του ΠΣΔ.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, άλλωστε. Οι μισοί καθηγητές πληροφορικής με πάνω από 15 χρόνια υπηρεσίας (μεταφράζεται ως οι έχοντες τα καλύτερα πόστα) πτυχία θεολογίας, φιλολογίας και συναφή διαθέτουν…

Advertisements

#evripidis-stylianidis, #%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b7%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82