Ψηφίζουμε όλοι! 4 κουκιά στο ευρώ

Τι κοινό έχει η Ελλάδα με τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Βραζίλια, την Τουρκία, την Ουκρανία, το Μεξικό και την Αλβανία; Όλες φιλοξένησαν τη μπίζνα Σιγκαπούρης «Miss Bikini International».

Ρίγος κρητικής συγκίνησης διέτρεξε, λοιπόν, τη σπονδυλική μου στήλη, διαβάζοντας ότι «για άλλη μια φορά η Κρήτη θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο φετινό Miss Bikini International 2009, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Κίνα».

Μάλιστα στο γραμματοκιβώτιό μου είχα όλες τις λεπτομέρειες: «Η Μiss Κρήτη 2008 Ειρήνη Πετρουλάκη που κατάγεται από τις Μοίρες Ηρακλείου, κλήθηκε από τον πρόεδρο τον πανελλήνιων καλλιστείων κ. Βασίλη Πρεβελάκη, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Αναχωρεί την Κυριακή 17/05/2009 στις 10:00, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας Ε. Βενιζέλος. Από εκεί στις 19:30 με προορισμό το νησί Σάνυα της Κίνας, όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς όπου (sic) λαμβάνουν μέρος περισσότερες από 70 χώρες. Στην ασιατική χώρα θα παραμείνει για περίπου 15 ημέρες, όπου (δις, sic) θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις προς τιμή των φιναλίστ».

Και στο παρασύνθημα: «Τα προγνωστικά για την Ειρήνη Πετρουλάκη είναι αισιόδοξα, αφού σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

Πάμε, λοιπόν, ως σωστοί Κρητικοί να συνδιαμορφώσουμε τα προγνωστικά, και βλέπω ότι ήδη ανεβήκαμε τέταρτοι!

pay to vote for miss bikini international
Επ, τι είν’ αυτό; 3 δολάρια οι 10 ψήφοι! 15 οι 50, 30 οι 100, και μόνο 100 δολάρια οι 400 ψήφοι· ευκαιρία, 25 σεντς η ψήφος, από 30 αρχική τιμή. 20% σκόντο. Μπράβο του του μάγκα του Σιγκαπουριανού! Πιο φτηνά κι απ’ τη Γιουροβίζιον.

Και ρωτώ: τι είναι 10.000 ψηφαλάκια; ούτε μια επιδότηση από τον τρίτο όροφο λιόδεντρα. Εμπρός ω ρε, σύντεκνοι! Να βγάλουμε τη Ρεινούλα μας ψηλά!

Έτοιμος ήμουνα να ψάξω τη Visa μου εν μέσω πατριωτικού οργασμού. Και μετά πέφτει το μάτι μου στα ψιλά γράμματα:
5. Should a candidate withdraws, or is replaced or is disqualified, there will be no refunds in votes to the voter and his credit card. Monies once paid for votes are non refundable.

Βλέπω και τη συμμετοχή της Macedonia, Stefanija Binoska, 18, 180 cm και κρατήθηκα. Θα τραβήξουμε πάλι μια αποχώρηση διαμαρτυρίας και τζάμπα θα πάει η επιδότηση… Πάλι μας τη φέρανε οι ξένοι. Κι είναι και σχιστομάτηδες.

Advertisements

#%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7