Όλοι οι μπλόγκερ διαβάζουν πρωί-πρωί Βήμα την Κυριακή

Through the looking-glassΌχι όλοι· αυτοί που δημοσιεύουν ως είδηση την γκάφα* του Βήματος και άλλων φυλλάδων.

Αφού, προφανώς, άνοιξαν την πρωινή τους πρώτη έκδοση του Βήματος, επιβεβαίωσαν την ακρίβεια της είδησης του Νομικάριου και μετά (ανα)δημοσίευσαν τα δικά τους. Κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δε, όλα τα σκάνερ ήταν χαλασμένα, οπότε κανείς δεν μπόρεσε να μπει στον κόπο να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αντίγραφο της μη-είδησης, χωρίς την προσθήκη της κεφαλίδας με την ημερομηνία στην ίδια θέση.

Φήμες που θέλουν τους εν λόγω μπλόγκερ να μην έχουν σηκώσει καν τον πισινό τους να πάνε να αγοράσουν το Βήμα («σιγά μη δώσουμε λεφτά του Ψυχάρη»), καθώς και άλλες, που αναφέρουν δηλώσεις του τύπου «πήρα τον πεθερό μου, στην Ηγουμενίτσα, και μου το διάβασε στη σελίδα 53», επίσης, δεν έχουν διασταυρωθεί («την εποχή της σταύρωσης, περισσεύει η διασταύρωση», ήταν μια άλλη μη διασταυρωμένη δήλωση).

 

  • γκαντεμιά, μάλλον, αφού αν κοιτάξει κανείς τις ώρες και τους τόπους έκδοσης των φύλλων, μόνο στο Στάρτρεκ θα προλάβαιναν να μπουν αρκετά «γεγονότα» που διαβάζουμε καθημερινά.

 
disclaimer: Το παρόν δεν αφορά τα μπλογκ που αναφέρθηκαν κριτικά στο θέμα με παραπομπές σε προγενέστερες πηγές.

 
tip: την άλλη φορά, βάλε το image file, αφού εμπιστεύεσαι την πηγή. Αλλά σημείωσέ το, κι άσε κι ένα λινκ. Έτσι, για το γαμώτο. Κι άμα δεν βάλεις καθόλου «τεκμήριο», ντροπή δεν είναι, δεν έχουν όλοι χρόνο, σκάνερ, ή/και πόδια…

Advertisements

#%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82, #%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85