ΙΟΣ: Νοέμβριος 90

Μέρες που είναι…
 


Άμεση λήψη (13,6 MB) γιοκ. Για να κατεβάσεις το πεντέφι, αν το θες, πας υποχρεωτικά μέσα από το scribd κι εκεί έχει το σχετικό κουμπί.
Για άμεση (2 κλικ) λήψη (13,6 MB), εδώ και στο αντίστοιχο widget του box.net στο sidebar δεξιά.

Advertisements

16 Replies to “ΙΟΣ: Νοέμβριος 90”

  1. Όχι, δεν κάνεις. Για να κατεβάσεις το πεντέφι, αν το θες, πας υποχρεωτικά μέσα από το scribd κι εκεί έχει το σχετικό κουμπί. Είπα να αποφύγω να στέλνω σε τρίτη σελίδα που θα δείχνει και διαφήμιση -με το firefox δεν φαίνεται, αλλά δεν γίνεται αλλιώς (το scribd βολεύει για να έχω την embedωση εδώ, αλλιώς τόβαζα στο box.net, στο google docs, ή αλλού)

   Μου αρέσει!

 1. Θέλει. Και την πρώτη φορά είναι δωρεάν, μετά ή πρέπει να ανεβάσεις και συ κάτι ή να γραφτείς και να πληρώσεις…

  Μου αρέσει!

   1. ΟΚ σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα: +1 Στο Δύτη για τη «σύνδεση» αλλά διατηρώ το +1 σε Stazybo για τη διαιώνιση :-D :-D :-D

    Όχι δεν το έχω χρησιμοποιήσει (νομίζω το έχω κάνει «ενσωμάτωση» κάπου)…Παρόμοια «καρπαζιά» μου είχε έρθει με το Heuristic…heuristic εδώ, heuristic εκεί… Τι είναι αυτό το heuristic ρε παιδιά;;; Τελικά ήταν Ευρίστically (!)…ahem, τώρα βαδίζω εκτός θέματος όμως :-)

    Μου αρέσει!

 2. Ακριβώς…είσαι σίγουρος όμως οτι θές να ξεκινήσουμε αυτή τη κουβέντα; :-D (Πλάκα κάνω)

  Νομίζω οτι η «ροή» ήταν Heuristic –> Ευριστικοί. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το ίδιο γίνεται και με άλλη ορολογία. Δεν μεταφράζεται το νόημα, αλλά η ετικέτα. (Εμπειρικός Προσδιορισμός; )

  Μου αρέσει!

  1. Το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής και γενικότερα της επιστημονικής ορολογίας με ελληνικές ρίζες, για τις οποίες ορολογίες κοκορευόμαστε, είναι κατασκευάσματα της δύσης, σε άλλες γλώσσες, που μετά πέρασαν και στα ελληνικά: αντιδάνεια τα λέμε. Και, ναι, δεν είναι όλες οι μεταφορές πετυχημένες· άσε που υπάρχουν περιπτώσεις που το πρωτότυπο κατασκεύασμα, στα αγγλικά ας πούμε, εύχεσαι να μη μεταφερθεί ποτέ πίσω στα ελληνικά. Δες εδώ (για αρθράκια In a Word) πεντέξι σελίδες, να εμφανιστούν κάτι κατασκευάσματα με ελληνικές ρίζες – τέρατα:
   http://www.futilitycloset.com/category/language/

   Μου αρέσει!

Τι είπες;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s