Επιτυχόντες 2015 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ νομού Ηρακλείου

Επιτυχόντες 2015 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ Νομού ΗρακλείουΜια μέρα νωρίτερα φέτος τα αποτελέσματα, Τετάρτη αντί Πέμπτη της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου. Δείτε, λοιπόν, το φετινό έγκυρο ενιαίο αλφαβητικό πίνακα με τους επιτυχόντες 2015 του νομού Ηρακλείου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, για όλες τις κατηγορίες εισαγωγής, μαζί και τα σχολεία τους, ή τον ίδιο πίνακα κατά σχολείο. Δείτε, επιπλέον, συγκεντρωτικούς πίνακες για όλα τα σχολεία του νομού.

Από πέρσι δεν έχουμε ειδικές περιπτώσεις εισαγωγής, ενώ οι απόφοιτοι που εισάγονται χωρίς συμμετοχή στις φετινές εξετάσεις, με δήλωση της περσινής ή προπέρσινης βαθμολογίας τους (το λεγόμενο 10%), έχουν ανακοινωθεί χωριστά κατά χρονιά αποφοίτησης (το 6% από το 2014 και το 4% από το 2013).

Το φετινό google spreadsheet είναι στη διεύθυνση http://j.mp/aeitei2015, για προσωπική σας χρήση, δημοσίευση σε εφημερίδες, άλλα μπλογκ, κ.ο.κ.

Αν έχετε πρόβλημα πρόσβασης στα φύλλα του Γούγλη, λίγος περισσότερος κόπος για την κοπιπαστή από τη διεύθυνση http://j.mp/aeitei2015h, σε μορφή HTML.

Και σε ενσωματωμένη μορφή παρακάτω:

Και φέτος θα βρείτε κι ένα φύλλο με συγκεντρωτικά νούμερα ανά ίδρυμα (και σχολείο). Εκεί βλέπει κανείς ότι 686 από τους 2.125 επιτυχόντες, ή το 32,3% από αυτούς, θα παραμείνουν στο νησί· σαφώς λιγότεροι, πάντως, από το περσινό 56,7%. Αυτό που είναι δύσκολο να μάθουμε ποτέ, είναι πόσοι και ποιοι θα πάρουν μετεγγραφή σε ισοδύναμα τμήματα άλλων πόλεων…

Μειωμένος παραμένει ο αριθμός επιτυχόντων σε σχολές ενστόλων, όχι όμως και αυτών που κατευθύνονται στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.

Στα δικά μας, 132 οι επιτυχόντες σε πανεπιστημιακά ή πολυτεχνικά τμήματα πληροφορικής, κι άλλοι 97 σε αντίστοιχα ΤΕΙ· συνολικά 10,8% όλων των επιτυχόντων.

Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν και σε όσους προσπάθησαν.

Προηγούμενες χρονιές: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

1 thought on “Επιτυχόντες 2015 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ νομού Ηρακλείου

  1. Παράθεμα: Επιτυχόντες 2016 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ νομού Ηρακλείου – grep Alt

Τι είπες;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.