Επιτυχόντες 2016 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ νομού Ηρακλείου

Επιτυχόντες 2016 σε ΑΕΙ -ΤΕΙ Νομού ΗρακλείουΤο ιστολόγιο κοντεύει να καταντήσει πίνακας ανακοινώσεων αποτελεσμάτων και μόνο, ας το κρατήσουμε κι αυτό όσο αντέχουμε…

Όπως ακριβώς και πέρσι, Τετάρτη αντί Πέμπτη της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου και φέτος τα αποτελέσματα. Δείτε, λοιπόν, το φετινό έγκυρο ενιαίο αλφαβητικό πίνακα με τους επιτυχόντες 2016 του νομού Ηρακλείου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, για όλες τις κατηγορίες εισαγωγής, μαζί και τα σχολεία τους, ή τον ίδιο πίνακα κατά σχολείο. Δείτε, επιπλέον, συγκεντρωτικούς πίνακες για όλα τα σχολεία του νομού.

Νέο σύστημα φέτος για τους φετινούς απόφοιτους, παλιό σύστημα ή νέο, για όσους ξαναπροσπάθησαν, κι από κοντά οι απόφοιτοι που εισάγονται χωρίς συμμετοχή στις φετινές εξετάσεις, με δήλωση της περσινής ή προπέρσινης βαθμολογίας τους (το λεγόμενο 10%), χωριστά κατά χρονιά αποφοίτησης (το 6% από το 2015 και το 4% από το 2014).

Το φετινό google spreadsheet είναι στη διεύθυνση http://j.mp/aeitei2016, για προσωπική σας χρήση, δημοσίευση σε εφημερίδες, άλλα μπλογκ, κ.ο.κ.

Αν έχετε πρόβλημα πρόσβασης στα φύλλα του Γούγλη, λίγος περισσότερος κόπος για την κοπιπαστή από τη διεύθυνση http://j.mp/aeitei2016h, σε μορφή HTML.

Και σε ενσωματωμένη μορφή παρακάτω:

Επειδή οι υποψήφιοι που είναι απόφοιτοι παλιότερων ετών μπορεί να προέρχονται από οποιοδήποτε σχολείο της Ελλάδας (όντας, για παράδειγμα, φοιτητές στο Ηράκλειο), και σε κάθε περίπτωση δούλεψαν κυρίως ατομικά μέσα στη χρονιά, χωρίς τη φετινή συμβολή του σχολείου όπου έδωσαν πανελλήνιες, παραθέτουμε και πίνακα επιτυχόντων αποκλειστικά για όσους φοιτούσαν φέτος στην τελευταία τάξη του λυκείου τους.
Και φέτος θα βρείτε κι ένα φύλλο με συγκεντρωτικά νούμερα ανά ίδρυμα (και σχολείο). Εκεί βλέπει κανείς ότι περίπου 1.042 (δεν ξέρουμε τις έδρες των σχολών Εμπορικού Ναυτικού) από τους 2.187 επιτυχόντες, ή το 47,6% από αυτούς, θα παραμείνουν στο νησί. Αυτό που πάλι δεν θα μάθουμε ποτέ, είναι πόσοι και ποιοι θα πάρουν μετεγγραφή σε ισοδύναμα τμήματα άλλων πόλεων…

Μειωμένος παραμένει ο αριθμός επιτυχόντων σε σχολές ενστόλων (58 ή 4,3%).

Στα δικά μας, 131 οι επιτυχόντες σε πανεπιστημιακά ή πολυτεχνικά τμήματα πληροφορικής, κι άλλοι 70 σε αντίστοιχα ΤΕΙ· συνολικά 9,2% όλων των επιτυχόντων· μια πτώση 1,5% από πέρσι.

Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν και σε όσους προσπάθησαν.

Προηγούμενες χρονιές: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Τι είπες;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.