Μια μικρή βοήθεια στο heraklion.gr

Επειδή ο web server του Δήμου Ηρακλείου φαίνεται να αντιμετωπίζει επιλεκτικά τεχνικά προβλήματα, και η σελίδα 26-10-09a.html αρνείται πεισματικά να εμφανιστεί, συμπαραστεκόμαστε αντιγράφοντας από τα κιτάπια του μεγάλου αδερφού:

Κουράκης - διδάκτορας Καντάφι, Ιούλιος 2008

Ευτυχώς, το τεχνικό πρόβλημα δεν αφορά τα αρχεία των τριών ψηφιακών φωτογραφιών, που, παραδόξως, είναι στις θέσεις τους:



Μάλιστα, τα μεταδεδομένα EXIF και των τριών συμφωνούν με τη χρονοσήμανση της 28/07/2008 -ένα χρόνο και, δηλαδή, πριν- που εμφανίζεται τυπωμένη στην τρίτη από αυτές.

To επιλεκτικό τεχνικό πρόβλημα φαίνεται να έχει μεταδοθεί και στη μηχανή αναζήτησης του web server του δήμου.

Άντε με το καλό, να χορτάσουμε κι άλλον πολιτισμό το καλοκαίρι…

Σχετικά:
How Libya’s Saif al-Islam Gaddafi seduced the West
LSE Director steps down

26 thoughts on “Μια μικρή βοήθεια στο heraklion.gr

    • Το αίτημα των δύο προέδρων πήρε στα χέρια του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, που αφού διάβασε το έγγραφο το έβαλε στο αρχείο του.

      «Πήρα το αίτημα στα χέρια μου, αλλά δεν το έφερα προς συζήτηση στο Πρυτανικό Συμβούλιο. Είναι στην ευχέρεια του πρύτανη κάθε ιδρύματος να προτείνει προσωπικότητες που θα μπορούσαν να ανακηρυχθούν επίτιμοι διδάκτορες», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Παπαθεοδώρου, επισημαίνοντας με νόημα:

      «Προσωπικά δεν έκρινα πως θα μπορούσε ο κ. Καντάφι να ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας, και μάλιστα στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του πανεπιστημίου μας».»
      http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=22859

      Μου αρέσει!

    • Κελεπούρι Μαρία, δείχνει την παλιότερη αντίληψη.. Πάντως οι σχολιαστές είχαν ξυπνήσει, τουλάχιστον απο το καλοκαίρι του 2010.

      Μου αρέσει!

      • Το έψαξα ακούγοντας στην τιβί ή στο ράδιο να διακωμωδούν το θέμα λόγω Τρίπολης. Στην πραγματικότητα όμως η Καλαμάτα πήρε την πρωτοβουλία.

        Μου αρέσει!

  1. Μπα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα θα βάλανε τις φωτογραφίες.

    Για να εκθέσουν τον υιό Καντάφι εννοείται.

    Μου αρέσει!

  2. Παρατηρω τις φωτο και διαπιστωνω οτι ο υιος Γκαντάφι δεν μοιαζει καθολου του μπαμπα του.. Περισσότερο του φέρνει ο νυν Δήμαρχος! Χαμόγελο-οδοντόκρεμα κι έτσι… Λες…;

    Μου αρέσει!

  3. Πώ πώ…Θα αφήσει πολύ κόσμο άυπνο αυτή η ιστορία!

    «Πανικός Και Administration» (το 2)

    Σήμερα οι times γράφανε για (παλιότερα) σχέδια των εργατικών για «δίδυμα» πανεπιστήμια (ή σχολεία) ανάμεσα στις δύο χώρες με δηλώσεις τότε πολιτικών κλπ (Δυστυχώς no link)

    Παρεμπιπτόντως…Ένα όνομα, μια ιστορία

    Μου αρέσει!

  4. Είσαι κακός με το δήμαρχο Στάζυ. Ενα προβληματάκι είχαν οι σέρβερ και συ τόκανες ζήτημα! :p

    Μου αρέσει!

Τι είπες;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.