Intra Interrete nulla salus

Magritte's PipeΜέσα στο Ίντερνετ δεν υπάρχει σωτηρία, παράφραση μιας παράφρασης*…

Αν αναρωτιέστε

  • πώς γίνεται ένας φιλόλογος, πρόεδρος ερασιτεχνών, να προσλαμβάνεται από τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας ως σύμβουλος για την εισαγωγή e-banking σε αυτήν (είδαμε τα χάλια της υπηρεσίας ως αποτέλεσμα)
  • πώς γίνεται ένας απόφοιτος ΚΟΡΕΛΚΟ και σχολής ενωμοταρχών να φτάνει εκεί που γραπώθηκε, να τελειώνει δύο μεταπτυχιακά κι ένα διδακτορικό (όχι από το Αλπίν ή το Σέλμπουρν, αλλά το ΕΚΠΑ και το ΠαΠει)
  • ποιος είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός (που δικαιούται το .edu ως Κοινόχρηστο Όνόμα Χώρου Δευτέρου Επιπέδου, βάσει της Απόφασης Αριθμ. 750/2 Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr και άλλες διατάξεις της ΕΕΤΤ [ΦΕΚ 412/2015 τ.Β΄], άρθρο 26, παράρτημα Γ) που εκδίδει τα βιβλία του

και άλλα, θαυμαστά πολλά, μην ανησυχείτε…

Συμβαίνουν με την ίδια ευκολία σε όλον τον υπανάπτυκτο κόσμο.

Έκθαμβη η ανθρωπότητα παρακολουθεί εδώ και 6-8 μήνες τις μεταδόσεις στο τουίτερ του Ιταλού Αστροναύτη Ignazio Magnani, και με ενθουσιασμό μεταφέρει τις ευχές του αστροναύτη σε Ισπανούς, Ιταλούς, Αργεντινούς και Κρητικούς!

Με τη διαφορά ότι δυο κλικ θα αρκούσαν για να διαπιστώσει κανείς ότι τέτοιος Ιταλός -ή οποισδήποτε εθνικότητας- αστροναύτης δεν υπάρχει!
Από την καρέκλα του κάπου στο Ρέτζο Εμίλια, ένας Ιταλός έβαλε στο προφίλ του το πορτρέτο ενός Ιάπωνα αστροναύτη -πιθανολογώ του Kimiya Yui- του Γιούρι Γκαγκάριν αυτή την περίοδο πήγε στον ιστότοπο της NASA που δημοσιεύει συνεχώς πλούσιο υλικό από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κι όχι μόνο, και άρχισε να στέλνει χαιρετίσματα στην ανθρωπότητα.

*Extra Cognitionem Nulla Salus από το Extra Ecclesiam nulla salus

2 thoughts on “Intra Interrete nulla salus

  1. Παράθεμα: Μην αναρωτιέστε γιατί δεν ποστάρω – grep Alt

  2. Παράθεμα: ΔΕΝ υπάρχει Ιταλός «αστροναύτης» Ignazio Magnani, ΟΥΤΕ μας βλέπει από το διάστημα | Rethemnos Live

Τι είπες;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.